Mazda MX-5

NIEUWE DATUM VOOR "ZOLDER" SUPERPRIX 2020

16:41 29-07-2020

Na het slechte nieuws dat gisteren werd verstuurd naar de rijders van V-Max Racing Management (VRM) is er nu gelukkig beter nieuws voor iedereen die van racen houdt; er is een nieuwe datum voor de "Zolder" Superprix 2020.

Gisteren was de teleurstelling toch aanwezig bij VRM uit Breda. "We kregen daarnet het telefoontje van het circuit van Zolder, het evenement is op last van de Gemeente Zolder-Heusden geannuleerd" vertelt Dick van Elk. Of het evenement door zou gaan hing af van deze bespreking/vergadering van de gemeente en andere betrokkenen. Gisteren werd de knoop doorgehakt, helaas niet in het voordeel van iedereen die het racehart op de juiste plek heeft zitten, het evenement werd geannuleerd. 

Maar dat er bij de pakken neer werd gezeten door het team van VRM daar was geen sprake. Het was Dick van Elk die direct alle mogelijkheden aan het bekijken was. Wat ook mooi om te zien was dat rijders van de raceklassen ook volop aan het meedenken waren naar een alternatief. Helemaal niet rijden zou zo enorm jammer zijn. Geprobeerd zou worden om voor alle drie de raceklassen van VRM een oplossing te bedenken.

Al eigenlijk aan het begin van de avond was de oplossing gevonden. Uiteraard in goed overleg met de andere raceklasse en het circuit. Want de “Zolder ”Superprix” wordt omgedoopt tot de: Zandvoort Superprix. Gereden worden er op (waarschijnlijk)  vrijdag 21 augustus, zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus. Het exacte tijdschema wordt zo spoedig mogelijk bekent gemaakt aan iedereen.

Maar we zijn super trots dat het gelukt is om de Superprix toch door te laten gaan!