13-11 Circuit Zolder

Zolder Race Promotion Night

Zolder Race Promotion Night - 13 November 2021 - Circuit Zolder

ENG: For those drivers and teams who still haven't had enough of racing after the Hankook Finaleraces, there is the possibility to end the season in a real 10-hour endurance race at circuit Zolder. During this race, a maximum of four drivers per car is allowed. This race does not count for the championship. Participation is therefore not mandatory.
The race starts at 12:00 in the afternoon and ends at 22:00 in the evening. This means that the race will be run both in daylight and under artificial lights along the track. A unique experience!

NL: Voor de rijders en teams die na de Hankook Finaleraces nog niet genoeg van het racen hebben gekregen is er de mogelijkheid om als seizoensafsluiter deel te nemen aan een heuse 10-uurs endurance op het circuit van Zolder. Tijdens deze race is een maximum aantal van vier rijders per auto toegestaan. Deze race telt niet mee voor het kampioenschap. Deelname is dan ook niet verplicht 
De race start om 12:00 in de middag en eindigt om 22:00 s’avonds. Dit betekent dat er zowel in het daglicht als onder de kunstmatige verllichting langs het circuit gereden gaat worden. Een unieke ervaring!

Time schedule will be uploaded soon